Vooraf

Voordat u resultaat ziet, is er al heel wat werk aan vooraf gegaan. Na onze kennismaking zullen we u vragen een aantal gegevens aan te leveren. Hiermee stellen we uw persoonsdossier samen. Hierbij moet u denken aan een kopie van uw identiteitsbewijs, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een formulier met persoons- en/of bedrijfsgegevens.

Naast deze dossiervorming maken wij ordners voor u aan met een op uw bedrijf afgestemd systeem, zodat uw administratie zo makkelijk mogelijk kan worden bijgehouden en verwerkt. Tevens wordt een digitale administratie specifiek voor uw bedrijf op maat aangemaakt. Hierin worden toekomstige financië le feiten verwerkt.

Indien u een salarisadministratie bij ons onderbrengt, wordt ook deze administratie aangemaakt en geheel voor uw bedrijf ingericht. Sociale verzekeringspremies en de geldende CAO spelen hierbij een belangrijke rol. Voor elke werknemer wordt een dossier aangemaakt, waarin diverse gegevens worden vastgelegd. De salarisadministratie is veelal een complexe aangelegenheid en vergt kennis, zorgvuldigheid en accuratesse. Con Éxito is hiermee volledig vertrouwd.