Belastingaangiften

Het lopend jaar wordt afgesloten met een aangifte. Voor BV’s is dat een aangifte vennootschapsbelasting en voor ondernemers van eenmanszaken en vennootschappen onder firma de aangifte inkomstenbelasting. Mogelijk heeft uw BV dividend uitgekeerd en moet tevens een aangifte dividendbelasting worden ingediend. Ingewikkelde aangiften omgeven door veel regelgeving. U wilt dat het correct gebeurt, op tijd en bovendien wilt u zo min mogelijk belasting betalen. Con Éxito heeft de ervaring en kennis in huis om dit voor u te verzorgen. Geen hoofdbrekens meer!

Mocht de fiscus aanvullende gegevens wensen, dan zorgen wij dat de correspondentie in goede banen wordt geleid. Ook daar heeft u geen omkijken naar, u levert alleen de gewenste informatie aan.

De ervaring leert tevens dat een belastingaangifte gemakkelijker wordt geaccepteerd als deze door een gerenommeerd administratiekantoor wordt ingediend. Een gesprek en correspondentie verloopt soepeler omdat wij ‘elkaars taal spreken’. Con Éxito is bekend bij de belastingdienst en heeft een beconnummer (wat staat voor belastingconsulentennummer), waarmee zij direct toegang heeft tot diensten van de fiscus en jaarlijks uitstel vraagt voor belastingaangiften. Hoewel wij doorgaans het uitstel niet nodig hebben blijft dit een belangrijke en soms noodzakelijke faciliteit.