Nieuwsbrieven

Sinds mensenheugenis zijn er fiscale regels en worden er belastingen geheven. In de Middeleeuwen besloot men een heffing op uiterlijke kostbaarheden, zoals juwelen en horloges, in te voeren. Over versieringen op het kostuum was echter niets vastgelegd. Daarom droegen rijke lieden zoveel mogelijk gouden knopen op hun jas. Dit ‘vermogen’ bleef buiten de nieuwe heffing. Handig bedacht.

Zolang er beperkende of belastende regels zijn, zal men proberen hier op een creatieve manier onderuit te komen. Anders gezegd: men probeert bestaande regelingen op positieve wijze naar eigen hand te zetten. Deze rol is gedeeltelijk toebedeeld aan uw adviseur. Van hem/haar wordt verwacht dat hij/zij met de bestaande regelgeving een zo gunstig mogelijke situatie creëert voor de klant.

De adviseur is echter niet de enige die hierin een rol kan spelen. Dat bent u ook zelf. Samen kunnen we tot een beter resultaat komen. Maar dan moet u wel op de hoogte zijn van de regelgeving. Zonder u te vermoeien met alle fiscale regeltjes, sturen wij u periodiek onze nieuwsbrief. Hierin worden duidelijk en in begrijpbare taal de nieuwe ontwikkelingen besproken en toegelicht. Onze nieuwsbrieven treft u aan op deze website.

Benader samen met ons de fiscale regelgeving op een andere manier: onderzoek de geboden kansen en doe er uw voordeel mee.